Els nens de San Pedro

És molt tòpic però una de les coses que estic gaudint més en la meva estada al poble de San Pedro son els seus nens. Totes les voluntàries anem a l’escola a fer classes d’anglès de 7:30 a 8:30 (abans de començar les classes) i després, tallers a la tarda. Jo m’ocupo de primero i segundo grado, la classe dels petits (de 6 a 9 anys) i puc assegurar que em posaria a la maleta al 90% d’ells, son carinyosos i amb moltes ganes d’aprendre.

No ens ha donat temps de fer massa cosa però estic contenta perquè els nens han apres totes les salutacions, molts colors i els números de l’1 al 20! No faran gaire cosa si es troben un guiri però com a minim li diran “good morning”! haha

Ara, no tot és maco. El professor és un home que les ganes d’ensenyar se li van passar fa 20 anys, un home que a la mínima s’escaqueja, fent que molts dies els nens potser tinguin una hora de classe diaria de les 5 que tenen estipulades. De fet, quan vam anar a parlar amb ell sobre fer classes d’introducció d’anglès als nens, es va posar contentissim i va dir que féssim dues hores, de 10:30 a 12:30. Ja, ells que marxen a les 12:30 i així el professor es petava dues hores de classe (que els nens realment necessiten) perquè nosaltres fessim la seva feina. Al final vam decidir agregar una hora extra en comptes de restar hores lectives i tots contents (menys el professor).

Es un altre tòpic suat però quants nens occidentals (o més aviat la societat occidental, els nens no tenen cap culpa) haurien d’aprendre de la felicitat d’aquests nens sense TV, sense consola, sense tablet, sense internet… Amb una pilota poden jugar toooota l tarda hores i hores sense avorrir-se.

Ah! Els noms fan molta gràcia. A la meva classe tinc una Mylady, un Clive (es pronuncia Clive, no Claif pronunciat en anglès), una Keila i altres noms que la veritat, són massa exòtics perquè em pugui enrecordar.

L'escola
L’escola
El carrer Principal del Poble de San Pedro, amb l'esglèsia.
El carrer Principal del Poble de San Pedro, amb l’esglèsia.
Servint l'esmorzar
Servint Chicha Morada
Hora de l'Esmorzar!
Hora de l’Esmorzar!
Els nens s'ocupen de tancar les finestres amb total seguretat XD
Els nens s’ocupen de tancar les finestres amb total seguretat XD
Classes d'anglès i tallers infantils.
Classes d’anglès i tallers infantils.
Taller del cuenta-cuentos.
Taller del cuentacuentos.
Ensenyant a jugar al pica-paret :D
Ensenyant a jugar al pica-paret 😀
Nens
Els nens ❤
7
La felicitá a a a a
Jugant a futbol + gallina
Jugant a futbol + gallina

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s